Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024
Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024

Pellicer, sobre Aliança Catalana: “No hi ha res que s’assembli més a un català d’extrema dreta que un espanyol d’extrema dreta”

La CUP donarà suport a la manifestació del 17 de juny en rebuig a Aliança Catalana

|

- Publicitat -

El diputat de la CUP Xavier Pellicer ha lamentat les paraules de la líder de Junts, Laura Borràs, qui aquest diumenge va defensar deixar governar el partit d’extrema dreta Aliança Catalana a Ripoll. “No hi ha res que s’assembli més a un català d’extrema dreta que un espanyol d’extrema dreta”, ha avisat Pellicer.

En roda de premsa al Parlament, el diputat anticapitalista ha lamentat el “titubeig” de Junts en aquesta qüestió. “Això no es pot permetre davant una amenaça tan seriosa com que l’extrema pugui estar governant en un municipi”, ha alertat, criticant que no hi hagi una opinió clara dins el partit pel que fa al cordó sanitari contra el partit d’extrema dreta. “Es tracta d’una incongruència i manca de responsabilitat per part de Junts”, ha reblat.

Publicitat

Finalment, ha fet una crida a la “responsabilitat” i ha assegurat que la CUP donarà suport a la manifestació antifeixista convocada el dissabte 17 de juny a Ripoll en rebuig a la formació que encapçala Sílvia Orriols.

Et pot interessar  ERC, Junts, la CUP i el PSC arriben a un acord per arraconar Aliança Catalana del govern municipal de Ripoll
Publicitat

Opinió

Minut a Minut