Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024
Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024

Borràs s’oposa a un pacte de Junts, ERC i el PSC per impedir que l’extrema dreta d’Aliança Catalana governi a Ripoll

La presidenta de Junts argumenta que "no és correcte" un cordó sanitari per "contradir la voluntat popular"

|

- Publicitat -

La presidenta de Junts, Laura Borràs, s’ha oposat públicament a un pacte amb ERC i el PSC per impedir que el partit d’extrema dreta Aliança Catalana governi a Ripoll. L’opinió de Borràs ha aixecat polseguera.

“Jo no en soc partidària. Penso que si defenso que contradir la voluntat popular quan ens perjudica no és correcte; fer-ho quan ens afavoreix, tampoc”, ha contestat en una piulada a la candidata d’Aliança Catalana, Sílvia Orriols, que es queixava d’un possible acord entre Junts, ERC i el PSC per desbancar-la de l’alcaldia de Ripoll. Poc després, aquesta dirigent xenòfoba ha donat les gràcies a Borràs per fer públic el seu posicionament: “Gràcies, Laura, per respectar la voluntat popular”.

Publicitat

La formació d’ultradreta Aliança Catalana va guanyar les eleccions municipals del 28-M a Ripoll amb més del 30% dels vots i 6 regidors quedant per davant de Junts (3 regidors), ERC (3 regidors), el PSC (2 regidors), Alternativa per Ripoll-CUP (2 regidors) i Som-hi Ripoll-Independents pel Ripollès-Independents de Catalunya (1 regidor).

Rull, crític amb la xenofòbia d’Aliança

Hores després que Borràs s’hagi posicionat en contra d’un cordó sanitari a l’extrema dreta a Ripoll, l’exconseller i president del consell nacional de Junts, Josep Rull, ha fet una piulada criticant Orriols per estigmatitzar els musulmans amb “prejudicis, ignorància i mala fe”.

Et pot interessar  ERC, Comuns i CUP signen un compromís per a no pactar amb Vox ni amb Aliança Catalana
Publicitat

Opinió

Minut a Minut