Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Nuet contradiu Rufián i Tardà: “Els llaços grocs s’han de retirar dels edificis públics”

Primeres escletxes a l'heterogènia llista d'ERC al Congreso

|

- Publicitat -

Aquest matí, el portaveu d’ERC al Congrés, Joan Tardà, i Gabriel Rufián, el número dos de la llista a Madrid han visitat els estudis de Catalunya Ràdio. Durant l’entrevista a dos, ambdós polítics han defensat mantenir els llaços grocs als edificis públics de la Generalitat tot i la resolució de la Junta Electoral Central (JEC) que exigeix ​​a Quim Torra que siguin retirats.

En aquest sentit, Tardà puntualitzava: “potser és una miserable anomalia, d’acord, però que hi hagi presos polítics i es vulnerin els drets civils és una anomalia molt més gran”. Rufián ha afegit una crítica a Ada Colau, batllessa de Barcelona, per haver cedit i haver retirat el símbol de l’ajuntament de Barcelona.

Publicitat

Però, paral·lelament, a la competència, Joan Josep Nuet visitava els estudis de la SER i atenia les preguntes de Josep Cuní. El número 4 de la llista d’ERC ha contradit totalment el que acabaven de dir els seus nous companys amb unes declaracions totalment contràries: “Crec que no hem de contribuir a seguir judicialitzant la política i per tant crec que és millor que es retirin els llaços dels edificis de la Generalitat”, ha sentenciat.

Et pot interessar  Aragonès nega les acusacions de Turull i replica que és Junts qui va demanar eleccions
Publicitat

Opinió

Minut a Minut