Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Neix el projecte #MúsicaEnValencià per promocionar la música feta al País Valencià

|

- Publicitat -

Engega el projecte #MúsicaEnValencià, el qual s’articula a través d’una pàgina web que ofereix tota la informació sobre concerts, notícies, videoclips, discos i artistes que fan música en català al País Valencià. La iniciativa té l’objectiu de convertir-se en la Viquipèdia de la música en valencià, a la vegada que pretén donar més visibilitat als artistes que fan música en llengua catalana. La pàgina web presenta una interfície moderna i intuïtiva, amb 4 seccions, que són concerts, notícies, videoclips i discos, tot i que encara falten moltes altres novetats que aniran afegint-se a mesura que el projecte creixi.

El Diari La Veu ha parlat amb el creador del projecte, Germà Alcayde, qui ha assegurat que “malgrat el bon moment pel qual travessa la música en valencià, un fet inqüestionable, continua tenint un problema d’invisibilitat“. Aquest moment dolç que la música en la llengua pròpia del País Valencià queda reflectit amb la gran quantitat de produccions musicals de diferents estils, que cada any augmenta, així com l’acollida que aquesta producció musical té fora de la mateixa terra, un fet que va quedar constatar amb el multitudinari concert de Zoo a Madrid, per exemple.

Et pot interessar  Els Enderrock escalfen motors amb la celebració a Girona de la primera gala dels Premis Enderrock – 440
Publicitat

Opinió

Minut a Minut