Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Marchena salva un Millo acorralat per l’advocat de Junqueras i Romeva

El president de la Sala frena les preguntes sobre la presumpta violència del 20-S i l'1-O

|

- Publicitat -

El magistrat Manuel Marchena, president de la sala, ha salvat l’exdelegat del Gobierno Enric Millo de les preguntes de l’advocat del vicepresident legítim, Oriol Junqueras, i el conseller legítim, Raül Romeva, Andreu Van den Eynde.

Qüestionat directament per si durant la concentració del 20 de setembre davant la conselleria d’Economia, Millo ha respost, “que jo sàpiga no n’hi va haver”. Van den Eynde ha seguit, i durant l’11 de setembre? El popular s’ha mostrat visiblement sorprès per la pregunta, “si hi va haver morts?”. Un fet que ha fet entrar en escena a Marchena per dir que “és un fet notori que no hi va haver cap mort, amb conseqüència, no adornem la pregunta amb una dada que no introdueix res. És un debat jurídic, sembla que s’està confrontant amb el testimoni. No introdueixi elements de la ironia que no tenen cap transcendència per l’anàlisi jurídica dels fets”.

Publicitat

La interrupció del magistrat ha frenat la bateria de preguntes que volia provar, de nou, que durant els fets de setembre i octubre, com també en totes les grans manifestacions independentistes, han estat sempre de caràcter pacífic.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut