Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

L’ultradreta engega una nova campanya d’assetjament contra una docent de les Illes Balears

|

- Publicitat -

L’extrema dreta espanyolista de les Illes Balears no descansa. Després de setmanes d’una intensa campanya d’odi i assetjament contra una docent llengua catalana de La Salle, la qual ha fracassat estrepitosament i ha acabat amb una denúncia a Fiscalia els ultres tornen a intentar-ho assetjant una altra docent balear amb l’únic objectiu de situar els centres escolars en el punt de mira.

Els extremistes han inventat una altra mentida amb la qual dirigir missatges manipulats i d’odi per així guanyar més adeptes. L’excusa que han trobat per atacar, aquesta vegada, la directora de l’IES Baltasar Porcel, situat a Andratx, és una circular interna del professorat amb instruccions sobre com gestionar l’impacte del campionat mundial de futbol masculí en els alumnes, tal com ha pogut saber dBalears.

Publicitat

En la circular, la directora mostra preocupació pel fet que alguns alumnes desatenen les classes per tal de seguir els partits de futbol. A la vegada, també es recorda la prohibició de penjar banderes i la raó que ho motiva, especialment després dels últims incidents de La Salle: “Està prohibit penjar banderes o altres símbols en espais comuns. Per què? Doncs perquè les banderes són per a estar en els pals (‘màstils’) i al centre en necessitaríem més de 20 perquè tothom hi pogués penjar la seva. I no en tenim, ni 20 ni cap”.

Aquesta circular i el missatge sobre la prohibició d’exhibir banderes han estat suficients perquè l’extrema dreta assenyali la docent amb els seus mitjans habituals i iniciï una altra campanya d’odi. Tanmateix, la professora ni tan sols feia referència a la bandera espanyola.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut