Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024
Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024

El Govern balear denuncia davant la Fiscalia les amenaces a la docent de La Salle per part de l’espanyolisme

|

- Publicitat -

La professora de l’escola concertada La Salle, a Palma, continua rebent mostres de suport. L’última ha estat per part del Govern balear, el qual ha informat que ha portat el cas als jutjats, denunciant les amenaces de mort enviades a la docent davant la Fiscalia per tal d’esclarir els fets i determinar les responsabilitats.

L’executiu de Francina Armengol ha anunciat que l’Advocacia de la Comunitat ha presentat la denúncia davant la Fiscalia, tal com avança dBalears. La polèmica va encendre’s cinc dies enrere, quan un pare denunciava a través de Twitter que 30 alumnes de La Salle havien estat expulsats després de col·locar una bandera espanyola a la classe per, suposadament, animar la selecció durant el Mundial de Qatar. Aquesta versió de la història no és la verídica, però com era d’esperar, això no va impedir que l’espanyolisme es llancés en massa a difamar, insultar i fins i tot amenaçar de mort la professora, que casualment impartia les assignatures de Llengua Catalana, Literatura i Llatí.

Publicitat

Traspassant línies vermelles, a banda de les amenaces de mort, es van difondre imatges de la professora, informació delicada com ara la seva adreça, i una fotografia de la seva filla, menor d’edat.

Davant aquest acarnissament, el qual el portaveu del Govern va titllar de “molt greu” i “intolerable”, l’executiu vol que es determinin les responsabilitats derivades d’aquests fets.

D’aquesta manera, l’executiu balear manifesta el seu compromís amb el professorat, reiterant que no deixaran cap docent desemparat perquè són “professionals fonamentals per al futur d’una societat sana, que han de ser respectats i protegits perquè puguin treballar lliurement”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut