Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

L’esperada sèrie “The Peripheral” arriba en català a Amazon Prime

|

- Publicitat -

La plataforma d’streaming Amazon Prime Video continua incorporant títols en català, tot i que a poc a poc. Després de l’esperada estrena de la sèrie “Els anells del poder”, emesa en la llengua catalana, arriba al catàleg “The Peripheral”, que en català es tradueix com “El Perifèric”.

La sèrie, que ha estat avalada pels creadors de l’aclamada “Westworld”, Lisa Joy i Jonathan Nolan, s’estrena en català a la plataforma aquest divendres, 21 d’octubre.

Publicitat

“El Perifèric” és una sèrie de ciència-ficció centrada en els viatges en el temps i mons virtuals, i protagonitzada per la famosa actriu Chloë Grace Moretz (“Carrie” o “Kick Ass”). El personatge de Grace juga a un joc de realitat virtual amb el seu germà a canvi de diners; com més juguin, més diners guanyaran, però el joc més es complicarà. Quan se’ls ofereix provar una nova versió, encara en fase de desenvolupament del joc, la protagonista acabarà viatjant al que ella creu que és el Londres del segle XXIII. Aviat, però, s’adonarà que no és un joc, i que greus perills l’amenacen a ella i la seva família.

Tot i que el tràiler no va estrenar-se en català, sí que a fer-ho doblat en la llengua pròpia. Aquest divendres, els subscriptors de Prime Video podran devorar la sèrie, ja doblada al català, a partir d’avui.

Et pot interessar  Aragonès proposa una conselleria específica per a la llengua catalana si torna a ser president
Publicitat

Opinió

Minut a Minut