Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

L’Escolania de Montserrat actua per primera vegada a Austràlia

|

- Publicitat -

L’Escolania de Montserrat ha actuat a Austràlia per primera vegada a la seva història. El cor litúrgic participa en el Festival de les Arts d’Adelaida, i celebrant concerts des del 3 fins al 5 de març al Town Hall de la ciutat. Aquesta no és, però, la primera vegada que l’Escolania de Montserrat actua en un altre continent; a principis de novembre del 2022, va fer uns dies de gira pels Estats Units amb tres concerts a Minnesota i Pennsilvània, i un intercanvi amb l’escolania de Saint John’s.

El repertori amb el qual ha actuat l’Escolania ha estat el clàssic, que inclou diverses peces de música popular i tradicional catalana (l’Ametller), el qual “ha estat molt ben acceptat i rebut pel públic australià”, segons confirmen des de l’abadia a l’ACN. “Està essent una experiència extraordinària i espectacular tocar als antípodes”, expressen.

Publicitat

El Festival de les Arts d’Adelaida està produït per Kylie King i se celebra un cop l’any. El certamen va iniciar-se l’any 1960 i inclou tot tipus d’arts, entre les quals hi ha òpera, teatre, dansa, música clàssica i contemporània, literatura o arts visuals.

Et pot interessar  Un apunyalament múltiple deixa almenys cinc morts i vuit ferits a Sydney
Publicitat

Opinió

Minut a Minut