Dimarts, 26 d'octubre de 2021 - Edició 1188
La República

L’ANC i Òmnium convocaran una manifestació a Madrid quan comencin els judicis de l’1-O

D’entre les moltes propostes que les entitats sobiranistes del país han fet de cara a les mobilitzacions, la més sonada és una manifestació multitudinària a Madrid que, tot apunta, es […]

Redacció
Redacció 03/01/2019
Manifestació diada 2018

D’entre les moltes propostes que les entitats sobiranistes del país han fet de cara a les mobilitzacions, la més sonada és una manifestació multitudinària a Madrid que, tot apunta, es podria convocar pel segon cap de setmana del judici dels processats independentistes. L’objectiu de la mobilització a l’Estat és denunciar la vulneració dels drets d’un judici injust.

El vicepresident de l’Assemblea, Pep Cruanyes, assegura que “s’ha constatat que no estem en un estat tan democràtic com semblava”. Cruanyes ha subratllat que l’Estat vol “desmobilitzar” l’independentisme. És també per aquest motiu que, una de les altres mobilitzacions que hi ha sobre la taula és la del dia que s’activi la vista al Tribunal Suprem. A Barcelona, Tarragona, Lleida, algun punt de les Terres de l’Ebre, Manresa i Vic es convocaran concentracions a les 19 hores de la tarda.