Edició 2112

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 07 de maig del 2024
Edició 2112

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 07 de maig del 2024

L’Ambaixada de Colòmbia a Brussel·les desmenteix Gamarra i nega haver acollit cap reunió de Puigdemont amb Bolaños i Albares

La secretària general del PP, Cuca Gamarra, queda retratada en el seu intent de difondre confabulacions sobre una "reunió secreta"

|

- Publicitat -

L’ambaixada de Colòmbia a Brussel·les ha fet públic un comunicat on nega taxativament que hagi acollit una reunió entre Carles Puigdemont i els ministres d’Exteriors i de Presidència, José Manuel Albares i Félix Bolaños.

D’aquesta manera desmenteix les confabulacions de la secretària general del PP, Cuca Gamarra, que aquest dijous ha donat per bo el contingut d’un article d’opinió de ‘Lainformacion.com’ que sostenia que s’havia produït aquesta reunió “secreta” per aplanar el terreny d’una investidura de Pedro Sánchez a canvi de l’amnistia. L’ambaixada afirma que “no és cert” que s’hagi produït la reunió a les seves instal·lacions.

Et pot interessar  Puigdemont creu que l'espai de negociació amb l'Estat a Suïssa serà més "potent" si després del 12-M hi seu el Govern
Publicitat

Opinió

Minut a Minut