Divendres, 10 de juliol de 2020 - Edició 714
La República

La Vanguardia aboca la bilis contra Canadell per no condemnar els talls de l’AP-7

Obsessió del Grupo Godó contra les mobilitzacions ciutadanes

Redacció
Redacció 15/11/2019
Màrius Carol sortint de la Caserna de la Guardia Civil de Barcelona

El Grupo Godó, de la mà de Màrius Carol, acumula editorials a La Vanguarda on vomita el seu odi contra l’independentisme i les mobilitzacions ciutadanes pacífiques i legítimes al carrer.

El director de La Vanguardia avui hi torna i centra la seva ira contra els acampats a plaça Universitat. A l’editorial, Carol assegura que Barcelona sembla una ciutat tercermundista per permetre que l’Acampada segueixi activa i parla de “passivitat” de les institucions.

A més, misteriosament, a la secció Cartes del lector només publica opinions de gent en contra i que es queixa dels talls i de l’Acampada.

Amb totes aquestes, per acabar-ho d’adobar, a l’edició d’avui de La Vanguardia, a la secció d’aprovats i suspesos, hi veiem un semàfor vermell al president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell.

Ja pot estar content, doncs, l’empresari català si la seva tasca molesta a La Vanguardia. Voldria dir que està treballant cap al camí correcte. I és que tota aquesta bilis que desprèn el rotatiu del Grupo Godó conta les mobilitzacions pacífiques d’aquests últims dies, avui l’abocava a Canadell per no haver condemnat els talls a l’AP-7 de Tsunami i CDRs” i defensar que “és una mobilització legítima”.

Relacionats