Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

La CUP no enviarà propaganda electoral per reduir “al màxim” el cost de la campanya

|

- Publicitat -

La CUP no enviarà propaganda electoral per als comicis generals del pròxim 10 de novembre per reduir “al màxim” el cost de la campanya i fer possible una contesa amb pocs recursos econòmics.

La formació, seguint amb la seva política de reduir al màxim el cost de les campanyes electorals, ha elaborat un pressupost de mínims per a aquestes eleccions, que ascendeix a un total de 92.065,99 euros, han informat aquest dilluns en un comunicat.

Publicitat

“Només amb la despesa del ‘mailing electoral’ suposaria uns 246.000 euros, fet que triplicaria la despesa electoral de la CUP”, asseguren.

Els anticapitalistes critiquen l’elevada despesa generalitzada de la resta de partits polítics i remarca la tasca dels seus militants per tal de fer possible una campanya electoral amb pocs recursos econòmics.

La decisió de rebre o no propaganda electoral ha cobrat importància en aquestes eleccions espanyoles a causa que són les quartes en quatre anys, i ja han sorgit campanyes a les xarxes socials on es demana que no s’enviï propaganda electoral.

Et pot interessar  La CUP obre la campanya instant ERC i Junts a "deixar de supeditar-se" a Madrid i aposta per una "alternativa"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut