Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

La CUP dóna part de el salari de diputats a iniciatives i a empleats de Nissan

|

- Publicitat -

Els diputats de la CUP al Parlament han donat el 25% del seu salari d’abril a quatre iniciatives: la Caixa de ressonància del Sindicat de Músics activistes, Fruita amb Justícia Social, la caixa de resistència de treballadors de Nissan, i Tancada pels Drets de Girona.

En concret, ha donat 1.375 euros a la Caixa de ressonància del Sindicat de Músics activistes de Catalunya; 1.168 a Fruita amb Justícia Social; 1.047 a la caixa de resistència de treballadors de Nissan, i 1.207 a la Tancada pels Drets de Girona, ha detallat la formació en un comunicat aquest divendres.

Publicitat

La Taula de Parlament va acordar al març que tots els diputats donaran les dietes per desplaçament d’abril a combatre el coronavirus, i la CUP ha recordat que els seus càrrecs renuncien a part del seu salari: perceben l’equivalent a 2,5 vegades el Salari Mínim Interprofessional, i destinen la resta a iniciatives polítiques i socials.

Et pot interessar  La CUP insta Aragonès a "seure i parlar" per "forçar l'Estat perquè no li quedi altre que reconèixer l'autodeterminació"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut