Dijous, 30 de març de 2023 - Edició 1708
La República

La carta d’agraïment d’uns pares al professor de valencià del seu fill

Els pares han volgut reconèixer la feina ben feta del docent i han volgut transmetre-li que l’estima amb què ensenya la llengua catalana inspira els seus estudiants

Redacció 24/08/2021

Jordi S. i Carbonell, periodista i politòleg, ha volgut destacar l’estimació per la llengua catalana que tenen molts ciutadans i ha volgut motrar que moltes persones que estan en contra de les polítiques per denigrar la llengua catalana. D’aquesta manera ha publicat al seu compte de Twitter una piulada en què mostrava una carta que uns pares havien enviat al professor de valencià del seu fill a Elx.

En el document agraïen al docent l’interès i la motivació per la llengua catalana que el mestre ha aconseguit transmetre al seu estudiant. Els pares han explicat que el seu fill, en Samy, considera que “els dilluns i els divendres són els millors dies perquè toca molt valencià” i que sempre està buscant cartells, revistes i música en valencià. D’aquesta manera han subratllat que han sabut captar l’interès dels alumnes.

La carta finalitzava afirmant que el docent era un gran mestre i han reconegut que ha fet una feina ben feta exposant que el professor, a més a més d’ensenyar, ho fa amb una especial estima que ha aconseguit inspirar els seus estudiants.