Dijous, 7 de juliol de 2022 - Edició 1442
La República

José Zaragoza usa l’autisme per a insultar al president Torra

Alfons Godall, pare d’un noi amb autisme, dona una lliçó al polític del PSC

Redacció 11/09/2019
José Zaragoza, diputat del PSC al Congrés dels Diputats / ACN

El diputat del PSC al Congreso, José Zaragoza, també famós per haver sortit esquitxat del cas La Camarga i conegut per les seves sortides de to crispades i carregades d’odi contra l’independentisme, ha utilitzat l’autisme per a insultar el president de la Generalitat, Quim Torra.

Durant una connexió durant ‘Els matins de TV3’, el socialista ha dit sobre el president: “Ha fet una Diada només per a independentistes. És la reivindicació d’una part que fa fora l’altra part. En la línia del president Torra, autista, aïllat de la realitat i desconnectat dels consellers”.

Les seves paraules han fet bullir la xarxa, especialment d’aquelles persones que conviuen amb l’autisme. Qui va ser directiu del Barça, Alfons Godall, ha donat tota una lliçó a Zaragoza.

Godall és pare d’un infant amb autisme i no ha tardat a contestar en forma de calbot l’ocurrència del socialista. Una publicació que ràpidament s’ha fet viral. Godall diu: “l’impresentable de José Zaragoza es queixa de la celebració de la diada i titlla al MHP Torra d’autista com si fos alguna cosa dolenta: Ell és incapaç de saber que les persones autistes són pures de ment i de cor, que mai no menteixen ni perjudiquen els altres. Tot el contrari que ell”.