Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

José Zaragoza usa l’autisme per a insultar al president Torra

|

- Publicitat -

El diputat del PSC al Congreso, José Zaragoza, també famós per haver sortit esquitxat del cas La Camarga i conegut per les seves sortides de to crispades i carregades d’odi contra l’independentisme, ha utilitzat l’autisme per a insultar el president de la Generalitat, Quim Torra.

Durant una connexió durant ‘Els matins de TV3’, el socialista ha dit sobre el president: “Ha fet una Diada només per a independentistes. És la reivindicació d’una part que fa fora l’altra part. En la línia del president Torra, autista, aïllat de la realitat i desconnectat dels consellers”.

Publicitat

Les seves paraules han fet bullir la xarxa, especialment d’aquelles persones que conviuen amb l’autisme. Qui va ser directiu del Barça, Alfons Godall, ha donat tota una lliçó a Zaragoza.

Godall és pare d’un infant amb autisme i no ha tardat a contestar en forma de calbot l’ocurrència del socialista. Una publicació que ràpidament s’ha fet viral. Godall diu: “l’impresentable de José Zaragoza es queixa de la celebració de la diada i titlla al MHP Torra d’autista com si fos alguna cosa dolenta: Ell és incapaç de saber que les persones autistes són pures de ment i de cor, que mai no menteixen ni perjudiquen els altres. Tot el contrari que ell”.

Et pot interessar  La majoria independentista al Parlament perilla: el CEO situa el PSC com a guanyador amb 35-42 diputats
Publicitat

Opinió

Minut a Minut