Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024

Jordi Sánchez va acorralar la incapacitat de Llarena durant la seva declaració

L'expresident de l'ANC fins i tot es va riure de la reflexió del jutge

|

- Publicitat -

El Matí de Catalunya Ràdio ha emès en exclusiva un dels fragments més dolços de la declaració de Jordi Sánchez davant del jutge Llarena. En un moment de l’interrogatori, on l’expresident de l’ANC només responia a les preguntes del seu advocat, va decidir trencar l’estratègia responent a una pregunta del magistrat.

Llarenà pregunta, “vostè diu que percebia l’1-O com un acte de llibertat d’expressió com el 9-N, però la llei 20/2017 introdueix un element diferencial. La llei diu que de ser un resultat majoritàriament al ‘Sí’ s’havia de declarar la independència”. Sánchez no s’ho pensa i s’hi llença, “amb educació responc, suposo que el TribunaL Suprem confia amb el mecanisme de dret de l’Estat, i quan una llei era suspesa no tenia recorregut. Amb la qual cosa quin recorregut tenia la llei 20/2017 si estava suspesa en la seva opinió?”.

Publicitat

El diputat de Junts per Catalunya, que no pot evitar riure, afegeix, “el mecanisme de dret és creure que les institucions d’un estat democràtic i de dret tenen legitimitat suficient per a ser impartides sense ús de la força i la violència. Per què va fer ús de la violència 1-O? Perquè se sentia dèbil?”

Et pot interessar  El Suprem cita Puigdemont i Wagensberg a declarar com a investigats de terrorisme en la causa del Tsunami
Publicitat

Opinió

Minut a Minut