Edició 1883

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 21 de setembre del 2023
Edició 1883

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 21 de setembre del 2023

[Imatge] Rufián es fotografia somrient amb apoderats de Vox

|

- Publicitat -

La candidata de JxCat, Laura Borràs, no ha nomenat i ha obviat expressament la ultradreta més radical, casposa i unionista durant la campanya electoral. Mireia Vehí, candidata de la CUP, apostava per fer el revés, combatre el feixisme no amb ignorància sinó enfrontant-s’hi directament.

Publicitat

Avui, el candidat d’ERC a Madrid, Gabirel Rufián, ha sorprès a tots els electors demòcrates quan s’ha fotografiat al seu col·legi electoral amb 3 apoderats del partit de Santiago Abascal, Vox. El mateix partit que va exercir de dura acusació particular durant el judici farsa i que demanava les penes més dures contra els seus companys.

La fotografia ha corregut ràpidament per les xarxes i es pot veure Rufian abraçat i somrient amb apoderats de Vox. Alguns consideraran que es tracta d’ampliar la base i d’un gest cordialitat política i d’altres que és tota una burla als presos polítics i als demòcrates en general.

Davant l’allau de crítiques i, segurament, alguna trucada des de la seu nacional del partit, el mateix Rufián ha demanat perdó per les fotografies.

Et pot interessar  Vox i Cs treuen pit per la condemna a Buch: "S'ha fet justícia"
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió