Edició 2106

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024
Edició 2106

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024

Guàrdies civils es regiren contra l’amnistia: “Estem disposats a vessar sang per defensar Espanya”

L'Associació Pro Guàrdia Civil publica un amenaçador comunicat després del pacte entre el PSOE i Junts

|

- Publicitat -

La futura llei d’amnistia, pendent d’aprovar-se, ha despertat l’espanyolisme més caduc. Després de les esperpèntiques protestes davant la seu del PSOE a Ferraz, l’associació de guàrdies civils APROGC s’ha sumat al ‘no’ a l’amnistia amb un comunicat que no deixarà ningú indiferent.

Els policies d’aquesta associació recorden que estan disposats a “vessar fins a l’última gota de la seva sang per defensar la sobirania i la independència d’Espanya i el seu ordenament constitucional”. Així mateix, l’escrit reafirma que continuaran obeint la Constitució per sobre de qualsevol altra indicació.

Publicitat

APROGC veu el pacte entre el PSOE i Junts com un missatge d'”impunitat” i “foment” del desacatament de les normes. “Volem seguir complint i fent complir la llei”, han expressat. Davant aquest acord, expressen la seva “profunda preocupació” perquè consideren que es pretén “buidar de contingut” la tasca de la Guàrdia Civil, especialment la de la policia judicial. “Es pretén instaurar la llei del més fort”, denuncien. A més, apunten que l’amnistia a condemnats per terrorisme “reforça” i “augmenta” el nombre d’atemptats, i alerten d’una possible nova crisi de convivència a Catalunya.

Et pot interessar  Fernández vol mantenir a tot preu la Guàrdia Civil i la policia espanyola a Catalunya
Publicitat

Opinió

Minut a Minut