Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Exteriors convoca per concurs públic les places de delegat a França i els Estats Units

Els contractes preveuen un salari de 82.200 euros i es demana un grau o llicenciatura i coneixements de relacions internacionals

|

- Publicitat -

El Departament d’Acció Exterior ha obert a concurs públic les places de delegat a França i els Estats Units. El conseller d’Acció Exterior, Ernest Maragall, ja va explicar la seva intenció de contractar a través de concurs públics la nova onada de delegats, després de la restitució d’alguns dels representants del govern destituïts durant el 155, com els de Londres o Berlín. La convocatòria explica que els delegats tindran un sou brut anual de 82.209,54 euros a més de les “indemnitzacions que corresponguin en concepte d’equiparació del poder adquisitiu i de la qualitat de vida”.
Així mateix, la convocatòria demana als candidats que tinguin almenys un grau o llicenciatura universitària i coneixements de relacions internacionals. A més, es valoren positivament màsters o postgraus de dret internacional, estudis internacionals o desenvolupament, entre d’altres.

Per la convocatòria dels Estats Units, que situarà la delegació a Washington, es valora tenir experiència o coneixements del Banc Mundial i l’ONU, mentre que per la de França s’especifica que es valoren positivament els coneixements sobre la UNESCO i l’OSCE.

Publicitat

Entre les funcions a desenvolupar pels delegats, el govern especifica que hauran de “representar el Govern de la Generalitat en l’àrea geogràfica i funcional corresponent”, elaborar “el programa de treball per a exercir l’acció exterior”, “dirigir la coordinació de les oficines sectorials el Govern a l’exterior”, “dirigir, supervisar i impulsar l’activitat de la delegació”, “supervisar i coordinar les tasques que es derivin de l’activació dels protocols relatius a situacions d’emergència en l’àrea territorial i funcional d’influència” i “mantenir relacions amb òrgans similars d’altres territoris o representacions davant les organitzacions internacionals”.

Et pot interessar  El Tribunal de Comptes ignora l'amnistia i demana 3,1 milions d'euros a Puigdemont, Junqueras, Mas i la resta d’encausats pel ‘procés’ i l'-1O
Publicitat

Opinió

Minut a Minut