Dimarts, 18 de gener de 2022 - Edició 1272
La República

[Exclusiva] La prepotència unionista dels Mossos arriba a Instagram

Un agent del cos català comparteix una foto des de dins d’una furgoneta de la Brimo fent burla dels manifestants: “Som gent de pau”

Redacció 17/10/2019

Avui us mostràvem amb dos vídeos de vergonya com agents de la Brimo dels Mossos gaudeixen a l’hora de carregar contra independentistes. Tanmateix, us hem explicat com fins a 3 col·lectius interns del cos català han condemnat i s’han desmarcat de la violència policial gratuïta contra els manifestants.

Ara, arriba un capítol que se suma al desgavell que pateix el cos de Mossos d’Esquadra pel tarannà dels Mossos unionistes. Tal com ha pogut saber La República, un agent de Palamós, concretament, que treballa a les oficines del CME, ha compartit cap a les dues del migdia d’avui una fotografia dels seus companys des de dins d’un furgó de la Brimo camí a Sabadell.

A part de la negligència que representa compartir imatges a les xarxes sobre una actuació policial, s’ha d’afegir la mofa del mosso: sobre la foto hi ha afegit un “som gent de pau, ja venim”, tota una amenaça inacceptable. De fet, és també una clara manca de respecte cap als seus conciutadans que es manifesten, entre altres coses, perquè l’anterior responsable polític dels Mossos, Quim Forn, ha estat condemnat a 10 anys i mig de presó.

El perfil, sota el nom de @alexpelopez, ja no existeix per culpa del rebombori que ha creat. Ara se’l pot trobar com a @pelopezalex