Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Els vídeos que demostren com agents dels Mossos gaudeixen carregant contra independentistes

|

- Publicitat -

Les càrregues dels Mossos, braç a braç amb la Policía Nacional espanyola, són esfereïdores. Però, la contundència policial i la violència desmesurada empitjora quan els agents mostren gaudi, plaer i traïdoria.

Aquests dos vídeos que us mostrem a continuació i que han corregut per les xarxes evidencien com els agents unionistes del cos català s’ho passen d’allò més bé colpejant els seus propis conciutadans.

Publicitat

Al primer, es pot veure com un agent dispara bales de foam als manifestants i quan encerta i aconsegueix colpejar a algun, crida un fort “Toma, hijo puta”. En adonar-se que l’han gravat demana “perdón”, en castellà, i altres companys s’apropen a ell i a cau d’orella li demanen que es moderi.

El segon vídeo es pot veure com un furgó que perseguia ahir a la nit manifestants pels carrers de Barcelona usa el megàfon i amb to burleta diu “veniu, som gent de pau” i de seguida fa un crit propi d’algú amb problemes psicològics “va aaah!”.

A les 5 de la tarda d’avui el conseller d’Interior, Miquel Buch, farà una compareixença per a avaluar els dispositius.

També han corregut per les xarxes socials vídeos com aquest, on es veu la Policia Nacional colpejant un home gran que caminava tranquil·lament pel carrer.

Et pot interessar  Mossos de proximitat: la Policia Local dels pobles petits del Baix Empordà
Publicitat

Opinió

Minut a Minut