Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

ERC nega que la taula de diàleg requereixi un relator

|

- Publicitat -

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) ha defensat aquest dimecres que el que necessita la taula de diàleg entre la Generalitat i l’Estat són “garanties de compliment” més que un mediador o relator. Fonts republicanes han subratllat que la taula de diàleg ha de tenir “mecanismes propis” per comptar amb “garanties” i que això s’ha d’abordar a la propera reunió que celebrin els governs català i espanyol. Les mateixes fonts han subratllat que sempre han exigit “garanties de compliment” i han recordat el compromís que qualsevol acord sorgit de la taula de diàleg se sotmeti a votació de la ciutadania. “Sabem perfectament qui és ell PSOE i el llarg llistat d’incompliments del govern espanyol, sabem davant de qui som”, han apuntat fonts d’ERC.

Publicitat

El posicionament d’ERC ha arribat després que la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, i l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont hagin reclamat aquest dimecres que la taula de diàleg compti amb la figura d’un relator. De fet, Budó ha manifestat que cap dels partits del Govern ha rebutjat “mai” la figura.

Et pot interessar  ERC diu que no renuncia a la unilateralitat i insisteix que l'amnistia només és qüestió de voluntat política
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió