Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

El PSC descarta aprovar els pressupostos de Torra

Granados anuncia que descarta el suport socialista mentre la unilateralitat "estigui sobre la taula"

|

- Publicitat -

La portaveu del PSC al Parlament, Eva Granados, ha assegurat que els socialistes no aprovaran els pressupostos del Govern de la Generalitat “mentre la unilateralitat estigui sobre la taula”. En una entrevista al programa ‘Via Lliure’ de Rac 1, Granados ha posat com a exemples de conductes que dificulten la negociació dels comptes catalans els discursos del president Quim Torra parlant d'”ultimàtums i de l’esperit de l’1-O”. “El projecte de Torra és antagònic al dels socialistes”, ha sentenciat. La socialista ha afirmat que hi ha hagut un primer contacte amb el vicepresident i conseller d’Economia, Pere Aragonés, que s’ha reunit amb tots els partits, però ha afegit que el PSC no pot donar suport uns pressupostos amb despeses per “estructures d’Estat” o el “Consell de la República”.

Granados ha dit que l’únic que ha tret del Govern pel que fa als detalls del pressupostos són “vaguetats”. “Quan tinguin un projecte de pressupostos, i ens deixi d’excloure per poder-ne parlar, seurem a una taula i els veurem. Ara només escolto la música, no la lletra, i la música no m’agrada”, ha assegurat.

Publicitat

D’altra banda, la socialista ha apuntat que els partits independentistes amb representació al Congrés haurien de donar suport als pressupostos de l’Estat perquè tenen beneficis socials pels catalans.

Et pot interessar  L’Ajuntament de Barcelona omet la senyera en el cartell promocional de la diada de Sant Jordi
Publicitat

Opinió

Minut a Minut