Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

El nou president del PP català tanca la porta a reunir-se i dialogar amb Torra

Acusa els independentistes de viure en un "pensament màgic"

|

- Publicitat -

El nou president del Partit Popular Català, Alejandro Fernández, ha tancat la porta a qualsevol aproximació amb l’espai independentista i, en concret, de dialogar i reunir-se amb el president Torra.

Segons el nacionalista, no es pot reunir amb el president del Govern perquè “no s’ha desdit dels escrits que va fer” i perquè “va participar verbalment en la convocatòria d’una manifestació que va acabar amb l’assalt al Parlament de Catalunya”: “Assaltar un parlament és el preludi de les coses més salvatges i menyspreables que ha viscut la societat europea i mundial”.

Publicitat

Segons el popular, el diàleg “ha de tenir condicions” i considera “inacceptable” fer-ho fora de la llei: “La llei estableix el marc amb el qual es pot dialogar”.

Fernández, a més, ha fet seu el concepte del “pensament màgic” que des de fa uns mesos va abraçar la direcció d’ERC assegurant que l’independentisme ha d'”acceptar la realitat”, i aquesta és que “hi ha molta gent que viu en un pensament màgic”.

Et pot interessar  Gènova manté la incògnita sobre la candidatura popular del 12-M i aposta per escoltar l'opinió del PPC
Publicitat

Opinió

Minut a Minut