Dissabte, 4 de febrer de 2023 - Edició 1654
La República

Suport total dels companys a la professora de La Salle assetjada

Els professors senten un “fàstic nauseabund” davant la campanya espanyolista per linxar-la

Redacció 29/11/2022
Image d'arxiu d'un centre escolar

La professora de La Salle de Palma assetjada per l’espanyolisme ha rebut el suport unànime dels seus companys. Ha estat a través d’un comunicat emès pel comitè d’empresa, en el qual els companys han volgut traslladar la seva solidaritat amb la professora de català escarnida. El manifest s’ha titulat “Tots som tu” i els treballadors hi han parlat d’una manera molt explícita:

“Tots els docents sentim com a nostre el dolor que ha patit una professora del centre aquests dies arran del linxament mediàtic al qual ha estat sotmesa. Reconeixem la nostra companya com a una professional excepcional que imparteix les assignatures de Llengua Catalana i Literatura i Llatí amb rigorositat i criteris científics. Manifestam que sempre ha tengut el màxim respecte cap als alumnes, tot mostrant sempre un perfil humà encomiable, com a professora i, especialment, com a tutora. Volem, així mateix, reconèixer l’agraïment que han mostrat moltíssims d’alumnes i exalumnes cap a ella. No es poden entendre els darrers devuit anys del nostre centre sense la contribució professional i humana de la nostra companya”.

El segon punt del manifest critica durament la campanya intoxicadora espanyolista: “Ens genera un rebuig indescriptible que s’hagin fet públiques fotografies seves per fer d’ella un blanc mediàtic. Ens produeix un fàstic nauseabund que hagi rebut amenaces de mort. Condemnam tots aquells que han creat i coordinat una trama d’abast estatal amb la finalitat de fer de la professora un blanc contra el qual disparaven els sectors radicalitzats de la societat”.

Es pot trobar el manifest sencer al següent enllaç: Manifest “Tots som tu”