Edició 2106

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 01 de maig del 2024
Edició 2106

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 01 de maig del 2024

El Gobierno “més progressista” no accepta que “es posi en qüestió la qualitat democràtica” d’Espanya

|

- Publicitat -

El Gobierno nega cap relació amb el cas d’espionatge massiu que ha posat de manifest The New Yorker a través d’una investigació de Citizen Group que afecta 65 polítics i agents socials independentistes. La portaveu de l’executiu, Isabel Rodríguez, ha afirmat en roda de premsa a la Moncloa que el seu executiu no té “res a veure ni res a ocultar”.

Tot seguit, ha sortit a defensar la seva pàtria: “El Gobierno no accepta que es posi en qüestió la qualitat democràtica del nostre país, perquè Espanya és un estat democràtic i de dret on es respecten les llibertats individuals”.

Publicitat

En aquest marc ha afirmat que donarà les explicacions oportunes i que la ministra de Defensa, Margarita Robles, ha demanat una compareixença al Congreso per detallar “qüestions que li són pròpies” i, per tant, estarà “a disposició dels diputats”.

A més, l’executiu espanyol s’ha penjat la medalla per suposadament haver “treballat en la desjudicialització del conflicte a Catalunya” i creu que han aconseguit que “no s’assembli en res a la situació del 2017”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut