Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

El cas Jubany avança: La prova cal·ligràfica revela que els anònims són d’un company del grup excursionista

|

- Publicitat -

Un informe cal·ligràfic elaborat pel Cos Nacional de Policia (CNP) assenyala Francesc Xavier J.M. com a autor dels anònims que va rebre Helena Jubany poques setmanes abans de ser assassinada, segons ha revelat l’acusació.

Francesc Xavier J.M. ja tenia la condició d’investigat des del passat mes de desembre i el jutge estava esperant els resultats de la prova cal·ligràfica per citar-lo. Ara, el titular del jutjat de primera instància número 2 de Sabadell ha convocat a declarar el sospitós el pròxim 1 d’abril.

Publicitat

Cal recordar que els dos anònims que va rebre Jubany anaven acompanyats amb begudes adulterades amb somnífers. A més, sospitós i víctima es coneixien perquè eren companys de la Unió Excursionista de Sabadell en el moment dels fets, l’any 2001.

La família d’Helena Jubany, la jove periodista i bibliotecària de Mataró assassinada a Sabadell el 2 de desembre del 2001, continua lluitant perquè no es tanqui el cas i quedi impune.

Et pot interessar  Un veí de 70 anys de Sabadell se suïcida després de ser desnonat del pis on vivia des de feia 30 anys
Publicitat

Opinió

Minut a Minut