Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

Demòcrates insta al Govern a usar el rastreig per mòbils per prevenir els contagis de la Covid-19

|

- Publicitat -

Demòcrates ha emplaçat el Govern a liderar la utilització de la tecnologia basada en mòbils per al rastreig de contagis de Covid-19, multiplicar els rastrejadors fins on els experts demanen i facilitar la realització de tests massius especialment en aquelles empreses que estan disposades a col·laborar. Després que el Govern hagi anunciat que l’ús de la mascareta serà obligatòria a partir de dijous a l’aire lliure i en interiors oberts amb públic, Demòcrates creu que val fer un “pas més” i impulsar totes les iniciatives per fer front a la Covid-19. La formació posa d’exemple la gestió feta a Andorra, Suïssa o Alemanya que han impulsat projectes per rastrejar contagis amb respecte a la privacitat i confidencialitat.

“No hi ha raó que impedeixi al Govern de la Generalitat liderar la implementació de bona part d’aquestes solucions. Cal situar les persones i el seu benestar per davant dels interessos econòmics”, han apuntat.

Publicitat

“Això requereix per part del Govern de la Generalitat una resposta integral i ambiciosa, amb una visió interdisciplinar i fent partícips a tots els sectors afectats”, han afegit.

Et pot interessar  Els treballadors del Govern a l'exterior reclamen l'equiparació: “Demanem drets tan bàsics com una baixa per maternitat"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut