Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Comença la cursa a Junts: Calvet i Borràs formalitzen les seves candidatures

|

- Publicitat -

Borràs: “Els millors candidats són els que tenen la legitimitat de la gent”, afirma

La portaveu de JxCat al Congrés, Laura Borràs, ha afirmat que està “a disposició” de Carles Puigdemont i de la militància del seu partit per ser la candidata efectiva a les eleccions a la Generalitat de Catalunya del 14 de març. “Laura Borràs està disposada com ha estat sempre des que va fer el pas el 21 de desembre a treballar pel projecte col·lectiu del president Puigdemont amb la llista del 21 de desembre”, ha explicat aquest dissabte en una entrevista a Catalunya Ràdio.

Publicitat

Ha dit que la llista s’haurà de “decidir a l’executiva i sotmetre a la militància” perquè “els candidats millors són els que tenen la legitimitat de la gent” però ha insistit que “en qualsevol moment i en tota circumstància” Puigdemont encapçalarà la llista.

Calvet vol ser candidat de JxCat a la Generalitat per aportar “una agenda modernitzadora”

El conseller de Territori i Sostenibilitat i membre de JxCat, Damià Calvet, ha anunciat la seva voluntat de presentar-se a les primàries i encapçalar la llista del seu partit en les pròximes eleccions catalanes a la Presidència de la Generalitat per aportar “una determinada manera de pensar el país, tant des del punt de vista nacional com de gestió quotidiana i d’agenda modernitzadora”.

En una entrevista a ‘Regió7’ recollida per Europa Press aquest dissabte, Calvet ha afirmat que el seu programa consisteix, en les seves paraules, en posar els millors instruments a disposició de les persones, les famílies i l’economia: “Vol dir posar l’agenda verda al centre de la reactivació econòmica, i això no pot dir-ho tothom”.

Et pot interessar  Junts diu que l'esmena als pressupostos és "preventiva" i s'obre a retirar-la a canvi de la supressió de successions
Publicitat

Opinió

Minut a Minut