Dilluns, 26 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

Ciudadanos diu que no es creu el CEO

El partit ultra passaria de la primera posició a la quarta

Redacció
Redacció 26/07/2019

Frustració a Ciudadanos per no poder celebrar que el Centre d’Estudis d’Opinió dona un suport a la independència més baix que abans del 2017. De fet, el líder de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa, ha posat en dubte els resultats del CEO i no se’ls creuen.

Carrizosa ha demanat “prudència” pel que considera “propaganda pagada amb diners públics”. “Són les enquestes del Govern”, ha afirmat durant la roda de premsa que ha ofert per presentar Lorena Roldán com a candidata de Cs a la Generalitat. I és que la nova onada els fa recular si hi hagués una convocatòria electoral de la primera a la quarta posició.

Carrizosa ha recordat que el CEO no els va donar guanyadors de les eleccions el 2017 i ha posat sobre la taula “dades que criden moltíssim l’atenció”, com que el record de vot al partit taronja sigui d’un 5,6%, ha dit.

No obstant això, ha garantit que Cs compta amb “una candidatura ferma” ara que Roldán ja és formalment la candidata a presidenta de la Generalitat i ha afirmat que la formació es presentarà a les eleccions “amb tota la pretensió de guanyar-les”.