Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Botran desmunta les excuses de Iglesias després de les rialles amb Vox i Ciudadanos

|

- Publicitat -

Les rialles,  les brometes i els gestos de complicitat entre Pablo Iglesias, líder de Unidas Podemos, amb Vox i Ciudadanos segueixen portant cua.

Després de la picabaralla amb Rufián, que l’ha titllat de “covard” després que iglesias, lluny de retractar-se hagi comparat l’escena amb Vox amb una trobada amb Oriol Junqueras, ara ha estat un altre diputat català a Madrid que li ha etzibat una bona cleca a través de Twitter.

Publicitat

Albert Botran, recentment escollit representant de la CUP a Madrid, ha desmuntat les excuses de Iglesias després de l’allau de crítiques pel seu comportament amb Vox i Cs. El madrileny s’havia defensat que ell no havia comès cap acte d’incoherència política, sinó de “condició humana”.

Botran, però, ha descrit les excuses com “d’arguments a la carta”. El diputat de Poble Lliure ha recordat que en el seu primer míting a Catalunya Iglesias va atacar la CUP: “jo mai m’abraçaria a Artur Mas”. També ha refrescat la memòria sobre quan va dir després del referèndum que “l’independentisme havia despertat el feixisme”.

La publicació de Botran s’ha fet viral a les xarxes.

Et pot interessar  El Constitucional treu les urpes contra la ILP per declarar la independència aprovada al Parlament
Publicitat

Opinió

Minut a Minut