Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Borràs es congratula que la tria de l’Assemblea de Representants és “inclusiva, representativa i unitària per avançar”

|

- Publicitat -

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, ha comentat la constitució de l’Assemblea de Representants, de la seva presidenta i de la Mesa. Borràs ha valorat el fet que aquest òrgan sigui plural i comprengui els principals partits independentistes.

En una piulada a Twitter, ha destacat que “per aconseguir la independència cal cooperació”. Borràs ha tingut en compte que “sense candidatures prèviament cuinades, amb autoorganització i intel·ligència col·lectiva hem fet una tria inclusiva, representativa i unitària per avançar”.

Publicitat

Borràs ha subratllat el valor del Consell per la República i ha exposat que “està a disposició sense necessitat d’encapçalar aquesta assemblea”. Per la presidenta del Parlament aquest òrgan “ha de ser una eina aliena a les servituds partidistes”. Així, ha animat a la “suma d’esforços entre les diferents sensibilitats de l’independentisme” i ha agraït tota la feina que ha fet el Consell de govern per fer-ho possible.

Et pot interessar  Borràs demana que s'aclareixin les responsabilitats d'Illa per la seva "presumpta mala gestió" durant la pandèmia
Publicitat

Opinió

Minut a Minut