Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Artadi respon Rufián després que el d’ERC abraci un discurs unionista per criticar-la

|

- Publicitat -

Elsa Artadi, vicepresidenta del nou partit JxCat, ha concedit avui una entrevista a El País que recollíem aquest matí on assegurava que l’estratègia de confrontació intel·ligent per la qual advoca el seu partit suposa “buscar les esquerdes que permetin fer més feble a l’Estat”.

El periodista unionista Enric Juliana feia un tuit on comparava l’estratègia de Junts amb la del PP a Madrid d’una manera del tot fal·laç i desafortunada on ficava dins un mateix sac a Artadi i Isabel Díaz Ayuso justificant-se que les dues exerceixen el “processisme”.

Publicitat

Tot i que la comparació s’agafa pels cabells i no té cap mena de base política sòlida més que la de buscar qualsevol subterfugi per a poder criticar l’independentisme quan el periodisme treballa al servei de l’unionisme, Gabriel Rufián ha fet retuit a la publicació.

Una acció que no ha passat per alt la regidora a Barcelona que ha volgut contestar també a través de les xarxes: “Que el portaveu d’ERC a Madrid aplaudeixi criticar l’independentisme per dir això i comparar-lo amb Ayuso diu molt de com alguns suposadament volen trencar el règim del 78”.

Et pot interessar  Aragonès defensarà al Senat “i davant de tothom i a tot arreu” que la llei d’amnistia “és necessària”
Publicitat

Opinió

Minut a Minut