Dijous, 6 d'octubre de 2022 - Edició 1533
La República

Artadi respon Rufián després que el d’ERC abraci un discurs unionista per criticar-la

“Diu molt de com alguns volen suposadament trencar el règim del 78”

Redacció 11/10/2020
Elsa Artadi i Gabriel Rufián | EP

Elsa Artadi, vicepresidenta del nou partit JxCat, ha concedit avui una entrevista a El País que recollíem aquest matí on assegurava que l’estratègia de confrontació intel·ligent per la qual advoca el seu partit suposa “buscar les esquerdes que permetin fer més feble a l’Estat”.

El periodista unionista Enric Juliana feia un tuit on comparava l’estratègia de Junts amb la del PP a Madrid d’una manera del tot fal·laç i desafortunada on ficava dins un mateix sac a Artadi i Isabel Díaz Ayuso justificant-se que les dues exerceixen el “processisme”.

Tot i que la comparació s’agafa pels cabells i no té cap mena de base política sòlida més que la de buscar qualsevol subterfugi per a poder criticar l’independentisme quan el periodisme treballa al servei de l’unionisme, Gabriel Rufián ha fet retuit a la publicació.

Una acció que no ha passat per alt la regidora a Barcelona que ha volgut contestar també a través de les xarxes: “Que el portaveu d’ERC a Madrid aplaudeixi criticar l’independentisme per dir això i comparar-lo amb Ayuso diu molt de com alguns suposadament volen trencar el règim del 78”.