Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Artadi avisa que sense unitat electoral “serà més difícil generar confiances”

Alerta que la campanya pot ocasionar "malestar"

|

- Publicitat -

La consellera de Presidència i membre de la direcció de la Crida Nacional, Elsa Artadi, redobla els esforços que aquest matí ha encetat el secretari general de la Crida, Toni Morral, perquè l’independentisme vagi unit a les eleccions municipals del mes de maig.

Entrevistada al Via Lliure de RAC1, Artadi ha descartat que el partit concorri a les eleccions municipals perquè “faria una cinquena candidatura, i és la darrera cosa que faria”, ja que, concreta, “intentem impulsar el màxim de llistes unitàries”.

Publicitat

En aquest clam per a la unitat, la consellera assevera que “no s’entén” que els dos partits majoritaris de l’independentisme governin junts a la Generalitat i “i després no siguem capaços d’anar junts per aconseguir els ajuntaments que no són independentismes”: “És moment de cooperar, anar junts i fer passes endavant”.

Si finalment no hi ha unitat municipal, Artadi ha avisat del desgast que comporta competir en una campanya electoral i el “malestar” que pot provocar. En aquest sentit, insisteix a apostar per un “pluralisme de pensament que ens permet debatre i trobar solucions”: “Una llista unitària amb Forn i Maragall és evident que guanyaria. La resta és prendre riscos. Si Valls o Colau guanyen, serà culpa de l’independentisme”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut