Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Arrimadas certifica en directe a CatRàdio que el discurs de Cs està a un pas de Vox

|

- Publicitat -

La cap de llista del partit ultra Ciudadanoss a Barcelona, Inés Arrimadas, ha reclamat de manera “urgent” aplicar el 155 i cessar el govern Torra “fins que es recuperin les llibertats i els drets constitucionals que avui no es respecten”. En una entrevista a Catalunya Ràdio aquest dilluns, ha dit que després de cessar l’executiu, s’ha de “posar un govern que gestioni bé” l’economia. Les condicions del 155 i qui reemplaçaria Torra “s’ha de decidir per consens al Senat”, segons ella, que ha dit que només “a llarg termini” hi hauria noves eleccions a Catalunya. D’altra banda, ha negat que tingui sobre la taula dimitir si Cs perd més de la meitat dels escons guanyats el 28-A. “No estic en aquest escenari”, ha apuntat, sense mencionar si ho podria fer Albert Rivera.

Un discurs a un pas de Vox

Publicitat

El també partit ultra Vox veu “lògic” que els partits independentistes no puguin concórrer a les eleccions i pretén il·legalitzar les formacions que no renunciïn a “fragmentar Espanya”, igual que es va il·legalitzar Batasuna el 2003 per la seva vinculació amb ETA.

Així ho ha expressat el seu portaveu al Congrés, Iván Espinosa dels Monteros, qui ha recalcat en una entrevista a RNE, recollida per Europa Press, que “farà tots els esforços” per situar fora de la llei als partits que no creguin en la unitat d’Espanya.

 

Et pot interessar  La justícia obliga l'Ajuntament de Santa Susanna a penjar la bandera espanyola a la façana
Publicitat

Opinió

Minut a Minut