Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

Arriba el català a Spotify: la nova actualització de la plataforma d’streaming inclou per fi la llengua catalana

|

- Publicitat -

La plataforma Spotify estrena el català en la seva nova actualització després que milers d’usuaris reclamessin durant anys una versió en català del popular servei d’streaming musical. Amb la nova actualització, el català passa incloure’s a la llista d’idiomes disponibles amb què utilitzar la plataforma; no obstant això, de moment només està disponible en la versió mòbil d’Spotify, i caldrà esperar una mica més per usar la versió web en català. La inclusió de la llengua catalana forma part de l’acord entre el FC Barcelona i Spotify, estipulat en el seu contracte de patrocini.

Després d’una llarga espera, el president del FCB, Joan Laporta, va informar diumenge passat que a partir de l’octubre, Spotify estaria disponible en català. Ara, els milions d’usuaris catalans de la plataforma de reproducció musical en línia per fi podran fer-la servir en el seu idioma, tot i que per ara només pot fer-se a l’aplicació mòbil. Per poder configurar l’aplicació d’Spotify en català, és necessari que el telèfon mòbil estigui també configurat en la llengua catalana.

Publicitat

El català està incorporant-se de manera progressiva, motiu pel qual molts dels apartats dins l’aplicació encara no estan disponibles en català, tot i que alguns altres sí que ho estan, tal com informa VilaWeb. Es desconeix la data exacta a partir de la qual Spotify oferirà el català de manera íntegra tant a l’aplicació com a la pàgina web.

Et pot interessar  VIDEO | L'humorista Txabi Franquesa deixa amb un pam de nas una dona que fa 60 anys que viu a Catalunya i no s'ha dignat a aprendre català
Publicitat

Opinió

Minut a Minut