Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Aragonès, després de reunir-se amb Raquel Sánchez per abordar l’espoli: “És l’hora de complir”

|

- Publicitat -

Després de fer-se evident la presa de pèl amb les inversions estatals a Catalunya, el president el Govern, Pere Aragonès, s’ha reunit durant uns vint minuts amb la ministra de Transports i Agenda Urbana, Raquel Sánchez. A la trobada, que s’ha produït a l’acte de presentació de les oficines de Google a Barcelona, també hi ha assistit el vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró. “O són uns inútils o són uns mentiders”, havia afirmat poc abans el conseller en referència a la baixa execució de les inversions.

Segons fonts de l’executiu català, durant la conversa Aragonès ha reclamat explicacions per la baixa execució i ha exigit un compliment ràpid de les xifres pressupostades. A la sortida, el president ha assegurat als mitjans que “és l’hora de complir i no de les paraules”.

Publicitat

Per això, Aragonès ha demanat que la situació no es quedi aquí i ha emplaçat la titular de Transport que hi hagi accions palpables i s’incrementi la inversió a Catalunya. La Generalitat ha considerat insuficients les excuses de la ministra, ja que considera que les explicacions s’han de mesurar amb les xifres d’inversió.

Et pot interessar  Aragonès retreu a Puigdemont que "més enllà de tornar" no ha dit què faria els pròxims quatre anys
Publicitat

Opinió

Minut a Minut