Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

La ministra de Transports diu que el Gobierno no menteix malgrat l’incompliment de les inversions

|

- Publicitat -

La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, ha replicat aquest dimecres al vicepresident de la Generalitat, Jordi Puigneró, que el govern espanyol seguirà treballant per “desencallar els projectes”. “Ni som inútils ni som mentiders, m’agradaria que les coses s’expliquessin bé”, ha dit Sánchez en una entrevista a RAC1. “El vicepresident Puigneró sap que treballem molt bé de la mà amb el seu equip tècnic. No tenim cap problema, quan ens asseiem en una taula per parlar i fer seguiment de projectes troben acords i solucions”, ha afegit.

Sánchez ha assegurat que treballarà “en aquesta línia” per fer avançar els projectes i ha rebutjat entrar en “un nivell de confrontació tan baix que no contribueix en absolut”. “Treballaré com aquest govern per als catalans i les catalanes i en això estem compromesos”, ha finalitzat.

Publicitat

Minuts abans, des dels micròfons de Catalunya Ràdio, el vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, ha acusat el govern espanyol de ser “uns inútils o uns mentiders” en referència a la baixa execució de les inversions de l’Estat a Catalunya. En una entrevista, Puigneró ha dit que es tracta d’un “problema endèmic” i que, per tant, no pot ser causal sinó que és “premeditat”. Davant d’aquesta situació, ha afegit que no sap com no hi ha més independentistes a Catalunya.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut