Diumenge, 19 de setembre de 2021 - Edició 1151
La República

Aragonès aixeca el to contra el Gobierno i l’acusa de fer “mesures de propaganda” amb Catalunya

El vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, s’ha mostrat molt contundent contra el Gobierno per la seva gestió sobre el conflicte de Catalunya amb l’Estat. Segons el número dos de […]

Joan Solé
Joan Solé 28/12/2018

El vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, s’ha mostrat molt contundent contra el Gobierno per la seva gestió sobre el conflicte de Catalunya amb l’Estat. Segons el número dos de l’executiu català, Pedro Sánchez vol resoldre l’atzucac amb unes “mesures de propaganda”.

En una entrevista a l’ACN, el també conseller d’Economia es mostra reticent als acords del Consell de Ministres del 21-D, els quals, apunta, es varen prendre mirant “què tenia a l’armari” i proposar “mesures simbòliques”: “El problema no són les inversions que s’anuncien, sinó les que s’executen, i en els darrers anys veiem un índex d’execució d’inversions pressupostades molt baix”.

En aquest sentit, segueix, “això evidencia que l’Estat no té una proposta per a Catalunya, el que té són mesures de propaganda, però no una proposta de fons. El Govern proposem que la solució sigui un referèndum d’autodeterminació”.