Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023
Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023

Afers Socials xifra en 362 els morts per Covid-19 que vivien en residències

|

- Publicitat -

El nou coronavirus que ha acabant convertint-se en una pandèmia castiga especialment a les persones grans. És per això que ha afectat de ple a les residències d’arreu del país, de fet, ja hi ha hagut 362 morta i el virus ja ha afectat el 30% dels centres i es preveu traslladar a mútues laborals els malalts lleus.

Publicitat

Són dades de la Conselleria de Treball i Afers Socials d’avui. Des del departament s’ha informat aquest dimecres a la tarda que almenys 362 ancians que vivien en residències de gent gran han mort durant el mes de març afectats per la covid-19. A més, hi ha 830 usuaris diagnosticats, 189 dels quals estan hospitalitzats. En total, 317 de les 1.073 residències tenen algun positiu o resident diagnosticat. A la ciutat de Barcelona i el seu entorn, el departament ha començat a traslladar residents amb símptomes lleus a clíniques de mútues laborals, i es preveu ampliar el model a la resta del país.

Et pot interessar  Nova protesta de la Gent Gran a Mataró contra l'espoli espanyol i les seves conseqüències a la xarxa de Rodalies
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió