Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024
Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024

Adeu a ‘Zona Franca’: l’aposta amb Danae Boronat després de la polèmica de Manel Vidal no triomfa

El públic no ha perdonat la censura a Manel Vidal ni el seu acomiadament pel gag crític amb el PSC

|

- Publicitat -

El programa nocturn ‘Zona Franca’, una de les apostes més fresques de TV3 per atraure nou públic, s’ha cancel·lat definitivament a causa de les baixes audiències, amb una mitja de 60.000 espectadors i un 6,7% de ‘share’. L’últim programa del ‘Zona Franca’ s’estrenarà el pròxim 29 de juny, i no tornarà a emetre’s a partir del pròxim setembre.

El ‘late show’ no ha aconseguit recuperar l’audiència que va perdre arran de l’acomiadament de l’humorista Manel Vidal per una broma crítica amb la postura del PSC i la independència de Catalunya, en un clar cas de censura a la llibertat d’expressió. Arran de l’acomiadament arbitrari de Vidal, altres rostres dels populars, com el del seu presentador, Joel Díaz, o un dels seus guionistes, Magí Garcia, també van decidir plegar.

Publicitat

Després de la crisi i d’oferir el programa a diversos humoristes del panorama català, com ara Isma Juárez, i de trobar-se amb múltiples negatives, la televisió pública catalana va aconseguir que la periodista esportiva Danae Boronat presentés l’espai, tot i que ja va estrenar-se amb crítiques i qüestionaments, precisament pels acudits que banalitzaven la censura patida a la televisió pública.

Durant el mes de juliol, l’espai del ‘Zona Franca’ l’ocuparà el periodista Xavier Graset, que condueix el ‘Més 324’. Tal com apunta elmondelatele.cat, TV3 i la productora del programa, Atomic Beat, estarien plantejant altres opcions de cara el mes de setembre.

Et pot interessar  La JEC prohibeix a 3Cat dir 'exiliats' i 'exili' en el context del sobiranisme
Publicitat

Opinió

Minut a Minut