Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Veïns de Mollerussa es queixen de la durada i el volum de les mostres de suport als sanitaris

|

- Publicitat -

Des que ha començat el confinament domiciliari obligatori, la ciutadania ha volgut expressar la seva gratitud i reconeixement al personal sanitari i de seguretat que treballa a primera línia per combatre la pandèmia pel nou coronavirus.

Així doncs, ja és tot un ritual que a les vuit del vespre, durant aproximadament uns 5 minuts, hom surti a les finestres, als balcons i terrasses a aplaudir i a fer gresca i xerinola sonora.

Publicitat

És habitual, però, que sempre hi hagi algú que es queixi per tot, fins i tot per aquesta expressió col·lectiva que, tanmateix, serveix per desestressar-se d’una quarantena que no s’acaba d’intuir quan podrà acabar.

Resulta que la Policia Local de Mollerussa ha constatat un increment de queixes veïnals pel que fa a l’abús que es fa en algunes comunitats pel que fa a la durada i el volum de la música en les expressions solidàries al personal sanitari i els cossos de seguretat que es repeteixen cada vespre en diferents zones de la ciutat. Així mateix, durant el passat cap de setmana s’han aixecat 4 actes per no respectar el decret de confinament.

No és la primera vegada que es generen notícies surrealistes com aquesta quan es mescla “soroll” i “veïns”. Les campanes de les esglésies d’alguns pobles de Catalunya han acabat a judici per massa escandaloses, així com un gall a França que despertava a tots els veïns quan sortia el sol. La justícia francesa, però, el va acabar indultant.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut