Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

Torra deixa en evidència Colau davant les excuses de l’alcaldessa sobre el CIE

|

- Publicitat -

Quim Torra, el primer president inhabilitat per Espanya en actiu, no ha cessat la seva activitat a Twitter. Avui ha deixat en evidència el discurs dels comuns a Barcelona interpel·lant directament a l’alcaldessa Ada Colau.

Torra ha tirat per terra l’estratègia que massa sovint usa Barcelona en Comú d’exculpar-se amb allò que no li va bé assegurant que el consistori municipal no en té competències. La culpa sempre és de la Generalitat o l’Estat i només els mèrtis són de l’Ajuntament. En aquest cas, el protagonista és el tracte als immigrants i sobre el tancament del CIE.

Publicitat

Colau assegurava que va “advertir” al ministre d’Interior, Fernando Grande-Marlaska que no s’havia de reobrir el CIE de Zona Franca: “És injust tancar persones que no han comès cap delicte, i és irresponsable tenir-les retingudes posant en risc la seva salut”.

El president inhabilitat li recorda que els comuns sí que hi tenen responsabilitats: “Amb tots els respectes, benvolguda, però depèn de vosaltres, precisament. Com la llei d’amnistia, com la baixa laboral per als pares que han de confinar-se, com la responsabilitat per la fuga del rei emèrit, com el CIE…” Torra acaba sentenciant: “Sou part del govern d’Espanya, fins que deixeu de ser-ho.”

Et pot interessar  Albiach fa oficial la seva candidatura per liderar els comuns el 12-M i estén la mà a Podem per concórrer plegats
Publicitat

Opinió

Minut a Minut