Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Proselitisme barat dels alcaldes del PSC a Pedro Sánchez sobre els PGE

|

- Publicitat -

Els alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores del PSC han presentat un manifest de suport als pressupostos de l’Estat. Segons el text, els comptes espanyols permetran tenir els recursos “suficients” per afrontar la crisi econòmica i social provocada pel coronavirus. El secretari de Política Municipal del PSC i tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, considera que els pressupostos són també una “magnífica notícia” pels ajuntaments catalans, i demana “un esforç per fer-los viables i possibles”. Per la seva banda, la presidenta del PSC i de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, apunta que els comptes “estan enfocats a no deixar ningú enrere” i a posar tots els recursos de l’Estat per afrontar la crisi.

“D’una banda, tindrem els recursos suficients per fer front a la crisi econòmica i social arran de la covid-19, i per l’altra ens permetrà fer inversions en matèria d’habitatge, infraestructures o transports ferroviaris que tant necessiten els municipis metropolitans”, ha afegit Collboni, en un vídeo que ha fet arribar amb un comunicat de premsa, aquest dissabte.

Publicitat

Segons Jaume Collboni, “és una gran oportunitat per a Catalunya”, que en relació al 2018 rebrà 2.000 milions d’euros més. Marín ha afegit que els pressupostos són “veritablement municipalistes”, i que aportaran al món local més de 19.000 milions d’euros. “No podem deixar passar aquesta oportunitat”, ha reiterat.

Et pot interessar  VIDEO | Turull alerta sobre les propostes de finançament d'Illa: "De bones intencions, l'infern n'està empedrat"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut