Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Primícia: Amer desafia Espanya i es declara “territori lliure no sotmès als poders de l’Estat espanyol”

|

- Publicitat -

El poble gironí de la família Puigdemont, Amer, s’ha declarat avui “territori lliure no sotmès als poders de l’Estat espanyol”.

Per fer-ho ha creat el primer Consell Local per la República amb el suport dels càrrecs electes del poble i dels ciutadans durant un acte aquest vespre a la plaça de la Vila.

Publicitat

Així doncs, el Consell serà l’única institució local lliure i no sotmesa als poders de l’Estat espanyol i reconeixerà únicament el Consell per la República com a institució lliure I sobirana de la República Catalana fins a assolir la independència efectiva de Catalunya.

El Consell Local treballarà per a la implementació en l’àmbit local dels plans d’actuació que es defineixin a fi i efecte de restituir el Govern legítim amb plens poders, recuperar la sobirania de les institucions catalanes i culminar l’aprovació de la Constitució Catalana.

Així ho han explicat en una declaració en forma de comunicat. Així doncs, a partir d’aquest moment han declarat “el municipi Territori Lliure i Sobirà es governarà per aquest Consell Local per la República”.

Tots els ciutadans del municipi d’Amer que vulguin participar en la construcció de la República podran inscriure’s al registre ciutadà del Consell per la República i, tanmateix, insten a l’Assemblea de Càrrecs electes a difondre aquesta Declaració a la resta de municipis de Catalunya.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut