Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

“No vull fer autonomisme”: un dels dos regidors del PDeCAT a Rubí es dona de baixa

Víctor Puig deixa la militància després de 10 anys i passa a ser regidor independent

|

- Publicitat -

Víctor Puig ha estat militant del PDeCAT els últims 10 anys (va començar a CiU). Ha estat el cap de llista i era un dels dos regidors de la formació a la ciutat. Aquest migdia ha fet un seguit de piulades explicant perquè passa a ser regidor independent i no s’ha mossegat la llengua.

Primer, ha assegurat que seguirà actiu a la política municipal perquè es vol mantenir fidel a les seves conviccions i vol defensar el que pensa en llibertat: “No vull haver de fer un discurs que no pugui defensar fins a les últimes conseqüències”.

Publicitat

No vol fer autonomisme

Puig també explica que marxa perquè creu que “el millor que pot fer la gent pel país en aquests moments és ser crítica amb els partits i obligar-los a millorar i avançar” i especifica que si es quedés “hauria d’assumir que la màxima aspiració és fer autonomia”.

Critica tots els partits republicans

El regidor independent considera que els partits “han renunciat a plantar cara a la repressió, han acatat les vulneracions democràtiques de l’Estat i estan renunciant a defensar i protegir la sobirania del parlament català”. A més, afirma que també marxa perquè està en desacord amb la cultura democràtica del partit:”on es prioritzen els pactes secrets a la democràcia interna i la transparència a l’hora de prendre decisions”. I acaba reflexionant que “en aquest moment greu, els partits sobiranistes haurien de donar suport a les primàries obertes republicanes i convertir la primavera en la finestra d’oportunitat per defensar la sobirania catalana”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut