Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

L’alcalde de Tarragona demana “sortir amb seny” després de passar a la fase 2

|

- Publicitat -

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha destacat la importància de passar aquest dilluns a la fase 2 del desconfinament pel coronavirus, però ha demanat “sortir amb seny i amb la responsabilitat de tots, i complir amb les mesures de seguretat”, informa l’Ajuntament aquest diumenge en un comunicat.

“Tarragona ha de seguir sent un exemple d’aquest desconfinament. És un orgull i una responsabilitat molt gran per a tots nosaltres ser els primers a prendre noves mesures cada vegada que canviem de fase”, i ha recordat que, tot i que algunes mesures són recomanacions i no obligacions, s’han de complir.

Publicitat

Entre les mesures que canvien destaca l’horari de sortides, tant d’esport com de passeig: s’estén a tota la població i a tota la família al llarg del dia, excepte majors de 70 anys, que han de mantenir el seu horari (de 10 a 12 i de 19 a 20); i les trobades de grups s’amplien de 10 a 15 persones, mantenint distància.

Et pot interessar  Viñuales lamenta l'accident mortal a la Platja del Miracle i recorda que és una zona amb corrents perilloses
Publicitat

Opinió

Minut a Minut