Dijous, 9 de febrer de 2023 - Edició 1659
La República

L’alcalde de Tarragona demana “sortir amb seny” després de passar a la fase 2

“Tarragona ha de seguir sent un exemple d’aquest desconfinament”

Agències 24/05/2020
Pla mitjà de l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, assegut a la seva cadira del despatx d'alcaldia. Imatge del 18 de juny del 2019. (Horitzontal)

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha destacat la importància de passar aquest dilluns a la fase 2 del desconfinament pel coronavirus, però ha demanat “sortir amb seny i amb la responsabilitat de tots, i complir amb les mesures de seguretat”, informa l’Ajuntament aquest diumenge en un comunicat.

“Tarragona ha de seguir sent un exemple d’aquest desconfinament. És un orgull i una responsabilitat molt gran per a tots nosaltres ser els primers a prendre noves mesures cada vegada que canviem de fase”, i ha recordat que, tot i que algunes mesures són recomanacions i no obligacions, s’han de complir.

Entre les mesures que canvien destaca l’horari de sortides, tant d’esport com de passeig: s’estén a tota la població i a tota la família al llarg del dia, excepte majors de 70 anys, que han de mantenir el seu horari (de 10 a 12 i de 19 a 20); i les trobades de grups s’amplien de 10 a 15 persones, mantenint distància.