Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

La sorprendent sintonia entre Colau i Valls al debat de La Sexta

L'unionisme sempre acaba trobant punts en comú

|

- Publicitat -

Aquesta nit s’emet un debat a La Sexta, al programa de l’unionista Jordi Évole, on només hi participen dos candidats dels 8 que opten a tenir representació al consistori de la capital de Catalunya.

Sigui com sigui, però, el debat a dos i que menysprea les altres formacions, havia d’evidenciar com són de diferents els candidats Manuel Valls i Ada Colau. Evidentment, en temes socials, les desavinences hi són, però… també troben punts en comú.

Publicitat

La Vanguardia avança alguns dels continguts que es podran veure aquesta nit i que, d’entrada, lluny de mostrar discrepàncies mostra la sintonia, l’entesa i, fins i tot, les similituds que tenen els dos líders.

Nomenclatura franquista

Una de les preguntes que fa Évole durant el debat és sobre possibles noms de carrers de personalitats rellevants. Proposa Comte de Godó i els dos candidats no s’hi mostren en contra. Ada Colau, segons el rotatiu, hauria dit: “Podria ser, per la seva rellevància històrica, però hi ha persones que el mereixen més com Juan Antonio Samaranch”.

Pactes postelectorals

Una altra de les similituds que s’evidencien al debat és que les dues formacions volen pactar amb el PSC. Ada Colau es mostra partidària de pactar amb “formacions progressistes” on hi inclou el PSC. Manuel Valls no amaga que amb el PSC hi té molt en comú i que seria el principal soci.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut