Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Collboni dispara contra Trias dient que és “impossible” ser moderat i independentista a la vegada

L'alcaldable del PSC no es talla un pèl: "Ser independentista és ser radical"

|

- Publicitat -

L’alcaldable del PSC, Jaume Collboni, ha carregat contra el candidat Xavier Trias, a qui veu “poca credibilitat”. “Tot i el to conciliador, s’amaga un factor de molta inestabilitat, que no és el que necessita Barcelona”, ha valorat en una roda de premsa a l’agència EFE.

Collboni no s’ha tallat un pèl i ha assegurat que és “impossible” ser moderat i independentista a la vegada, ja que per ell “ser independentista és ser radical”. Després del debat d’anit a TV3, ha explicat que veu a Trias “descol·locat” i ha qüestionat que pugui “posar ordre a la ciutat” quan en el seu partit, JxCat, “no n’hi ha”.

Publicitat

El candidat socialista ha demanat “obrir una nova etapa” a Barcelona. Ha insistit que l’alcaldessa i candidata de Barcelona en Comú, Ada Colau, i Trias “ja han tingut la seva oportunitat” i que “ja van perdre les eleccions”. “Ara és el moment del PSC”, s’ha reafirmat Collboni, que relaciona “els grans moments” que ha viscut la ciutat amb els mandats dels alcaldes socialistes.

D’altra banda, ha insistit que anirà a l’oposició si no guanya a les urnes el 28-M. I s’ha mostrat partidari de fer un cordó sanitari a Vox si la força d’ultradreta acaba entrant al consistori.

Exposició Internacional

D’altra banda, Collboni ha explicat que vol impulsar una transformació a Montjuïc aprofitant el centenari de l’Exposició Internacional del 1929. En aquesta línia, ha apuntat que l’Exposició va suposar una primera transformació per a Montjuïc; que la segona va arribar amb els Jocs Olímpics del 1992 i que ara en cal una tercera que sigui “el punt culminant” per a la muntanya.

Entre les propostes hi ha “tecnificar” el Palau Sant Jordi per “adaptar-lo a noves tecnologies”, continuar amb la reforma del Palau d’Esports, i mantenir el pavelló italià de Fira de Barcelona com un equipament esportiu “de proximitat” per al Poblesec. D’altra banda, en l’àmbit cultural, aposta per l’ampliació de l’MNAC amb el pavelló Victòria Eugènia amb més de 30.000 nous metres quadrats expositius.

Et pot interessar  Illa es renta les mans en el 'cas Koldo': admet que va reunir-se una vegada amb Koldo García però afirma que el Ministeri no li va comprar res

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut